Warmtepompen

Warmtepompen installatie zijn systemen die zowel kan koelen in de zomer en verwarmen in de winter. ze gebruiken een circulatiesysteem om warmte uit de binnen lucht te onttrekken en af te voeren naar buiten tijdens het koelen. Bij verwarmen wordt dit proces omgekeerd, waarbij warmte uit de buitenlucht wordt opgenomen en naar binnen wordt gebracht. Dit maakt het energiezuinig en milieuvriendelijk. Een thermostaat regelt de gewenste temperatuur, waardoor het een efficiënte oplossing is voor zowel koeling als verwarming in woningen en commerciële gebouwen.

Ze verplaatsen warmte van een lagere naar een hogere temperatuurzone, geschikt voor zowel verwarming als koeling. Het gebruikt een compressor en een koelmiddel om warmte uit de omgeving te onttrekken, zoals de buitenlucht, grond of water, en deze naar een verwarmingssysteem te transporteren. Hierdoor kan het warmte leveren voor ruimteverwarming en warm water. Het omgekeerde proces maakt koeling mogelijk. Warmtepompen zijn duurzame oplossingen, verminderen energieverbruik en verminderen de uitstoot van broeikasgassen, waardoor ze een belangrijke rol spelen in de transitie naar hernieuwbare energie.

Plaatsing airco/ warmtepomp Daikin door VDH Technieken te Hombeek.

Buitenunit voor warmtepompen van Daikin geplaatst door VDH Technieken te Humbeek.

VDH Technieken Zemst, Elewijt, Perk, Kampenhout, Humbeek, Hombeek, Mechelen, Eppegem, Weerde, Schiplaken, Boortmeerbeek, Kapelle-op-den-Bos