Daikin FTXP VDH Technieken

Een aangenaam klimaat in uw woonkamer, slaapkamer is heden ten dag niet meer uit ons hoofd te denken dit realiseren wij samen met DAIKIN en VDH Technieken.

Installatie airco/ warmtepomp Daikin door VDH Technieken te Mechelen.

Het Daikin FTMX-model is een geavanceerde airconditioner die ontworpen is om optimale comfortniveaus te bieden in diverse binnenomgevingen. Met de nieuwste technologische kenmerken en innovaties streeft het FTMX-model naar een efficiënte koeling en verwarming.

De FTMX-serie is vaak uitgerust met Daikin’s Inverter-technologie, waardoor de compressor efficiënter werkt door de snelheid aan te passen aan de actuele vraag. Dit resulteert niet alleen in nauwkeurige temperatuurregeling, maar ook in energiebesparing.

De airconditioner beschikt vaak over geavanceerde luchtzuiveringstechnologieën, zoals filters die stofdeeltjes, allergenen en bacteriën kunnen opvangen. Sommige modellen kunnen ook de luchtvochtigheid regelen, waardoor een gezond en comfortabel binnenklimaat wordt gecreëerd.

  1. Lucht-lucht Daikin warmtepompen te Zemst: Deze onttrekken warmte aan de buitenlucht en gebruiken deze om binnenruimtes te verwarmen. Ze kunnen ook in omgekeerde richting werken om te koelen.
  2. Lucht-water Daikin Alhterma warmtepompen te Zemst :Deze onttrekken warmte aan de buitenlucht en gebruiken deze om water te verwarmen.
  3. Water-water warmtepompen te Zemst : Ze halen warmte uit waterbronnen zoals meren, rivieren of putten en gebruiken deze om een verwarmingssysteem te voeden.
  4. Grond-water warmtepompen te Zemst: Deze halen warmte uit de grond met behulp van een grondwarmtewisselaar en gebruiken deze om een verwarmingssysteem te voeden.