Airco/warmtepomp Vlaams Brabant

Geniet het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat met onze geavanceerde airco warmtepomp . Verwen jezelf met efficiënte koeling in de zomer en behaaglijke verwarming tijdens de koudere maanden, voor ultiem comfort in elk seizoen.

Geleverd en geplaatst door VDH Technieken.

Ontdek de verschillende soorten airco warmtepomp mogelijkheden:

  1. Lucht-lucht Daikin warmtepompen te Zemst: Deze onttrekken warmte aan de buitenlucht en gebruiken deze om binnenruimtes te verwarmen. Ze kunnen ook in omgekeerde richting werken om te koelen.
  2. Lucht-water Daikin Alhterma warmtepompen te Zemst :Deze onttrekken warmte aan de buitenlucht en gebruiken deze om water te verwarmen.
  3. Water-water warmtepompen te Zemst : Ze halen warmte uit waterbronnen zoals meren, rivieren of putten en gebruiken deze om een verwarmingssysteem te voeden.
  4. Grond-water warmtepompen te Zemst: Deze halen warmte uit de grond met behulp van een grondwarmtewisselaar en gebruiken deze om een verwarmingssysteem te voeden.

Er zijn ook verschillende mogelijke binnentoestellen:

Het Daikin Emura-model combineert elegantie met energie-efficiëntie en past naadloos in moderne interieurs.

Voor ruimteoptimalisatie is de Daikin Ururu Sarara ideaal door zijn vermogen tot koelen, verwarmen, ventileren, en ontvochtigen.

Het FTXM-model biedt flexibiliteit met energiezuinige prestaties en draadloze bedieningsopties.

Voor grotere commerciële ruimtes is de Daikin VRV-serie een uitstekende keuze vanwege zijn geavanceerde technologie en individuele klimaatregeling voor meerdere kamers. De Daikin Split- en Multi-Split-systemen zijn veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen, waarbij innovatie en efficiëntie centraal staan in elk model.